POZOVITE ODMAH: +381(0)11/40 88 017 , +381(0)66/166 123

ZLATIBOR

 i Drvengrad

26.02.2022.

1.900,00

 deca do 12 godina 1.000,00

ZLATIBOR IZLET

(+ DRVENGRAD)

PROGRAM

Polazak u 6h iz Batajnice. Polazak iz Beograda (Parking Sava Centra) u 6:30h.

Dnevna vožnja ka Zlatiboru. Poseta Drvengrada,poznatog I kao Mećavnik, etno selo u Mokroj Gori. Oživljavanjem starih kuća, prenetih iz okolnih mesta, arhitekta i tvorac ideje o savršenom životu van svakodnevnice, Emir Kusturica je napravio grad. Mećavnik je prostor za koga se na prvi pogled pomisli da je ušuškan po terenu stotinama godina i da je svaka kuća čvrstom rukom starih neimara, godinama birala svoju idealnu poziciju. Ulicama Mećavnika je uzbudljivo šetati u bilo koje doba godine, jer svako pruža drugačije zadovoljstvo i različit pogled na prethodno sećanje. Ulice nose imena velikih umetnika, sportista i svih onih koji su svojom idejom ostavili ili ostavljaju trag u istoriji čovečanstva. Kao i svaki grad, tako i Drvengrad ima centralni trg i na njemu Crkvu Svetog Save, biblioteku „Meša Selimović“, bioskop „Stenli Kjubrik“ sa najsavremenijom slikom i zvukom na svetu, galeriju „Macola“ u kojoj svoje radove izlažu najcenjeniji domaći i strani likovni umetnici, nacionalni restoran „Lotika“, poslastičarnicu „Kod Ćorkana“ i prodavnicu suvenira „Aska“. Na trgu Dijego Armando Maradona nalazi se sportski centar „Prokleta Avlija“ u okviru koga je italijanski restoran „Konak za prenoćište“, teretana, zatvoreni bazen, saune, sportska dvorana, diskoteka, bilijar.

Naša sledeća destinacija je Zlatibor. Na Zlatiboru je predviđeno slobodno vreme za ručak I razonodu. Zlatibor godinama unazad predstavlja najposećeniji planinski turistički centar u Srbiji. Klimatski faktori, prelepa priroda, nadaleko čuveni zlatiborski specijaliteti ali I brojne atrakije samo su neki od razloga da posetite Zlatibor.

Polazak za Beograd je oko 19h.

CENA ARANZMANA UKLJUCUJE:

Prevoz autobusom turističke klase prema programu

troškove organizacije putovanja

pratnju tirističkog vodiča

CENA ARANZMANA NE UKLJUCUJE:

individualne troškove

ručak

ulaznica za El Paso City -300 din. I Drvengrad -250 din.

OPŠTE NAPOMENE:                     

Proveriti 3 dana pre putovanja tačno vreme i mesto polaska

Kod autobuskih aranžmana predviđene su pauze radi usputnog odmora na oko 3 do 4 sata vožnje. Zaustavljanja su na usputnim stajalištima ili benzinskim pumpama, a u zavisnosti od uslova na putu i raspoloživosti kapaciteta stajališta

Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (npr. dužine trajanja obilazaka, termina polazaka…)

Za sve informacije date usmenim, telefonskim ili elektronskim putem agencija ne snosi odgovornost. Validan je samo pisani program putovanja istaknut u prostorijama agencije

Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak…)

Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja

Rok za prijavu uglavnom zavisi od popunjenosti. Preporuka je da se raspitate o aranžmanu minimum nedelju dana unapred.

Zbog poštovanja satnica predviđenih programom putovanja, kao i poštovanja vremena ostalih putnika iz grupe, ne garantujemo mogućnost zadržavanja na granici koja predstavlja izlazak iz Evropske Unije, radi overe računa i povraćaja poreza iz Evropske Unije (TAX FREE).

Molimo Vas da pažljivo pročitate Opšte uslove putovanja

Aranžman je rađen na bazi od minimum 50 prijavljenih putnika (doplata za minibus do 20 mesta iznosi 300,00 rsd)i usled nedovoljnog broja putnika organizator putovanja ima pravo otkaza putovanja, najkasnije 3 dana pre termina polaska. Organizator putovanja zadržava pravo korekcije ugovorene cene pre početka putovanja ukoliko bude manji broj putnika od 25 I usled promene u kursu razmene valute ili promene u tarifama prevoznika i u zakonom predviđenim slučajevima.

Organizator putovanja:

Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja agencije TraveLux OTP 429 /2020