POZOVITE ODMAH: +381(0)11/40 88 017 , +381(0)66/166 123

Lux Bus

Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu u mogućnosti smo da Vam ponudimo uslugu prevoza u zemlji i inostranstvu, uskladjenu i formiranu prema Vašim potrebama i željama. Specijalizovani smo za prevoz pojedinaca, manjih ili većih grupa, po povoljnim cenama. Nije važna destinacija sa koje polazite, a ni ona na koju idete, važno je da Vaš prevoz bude siguran i udoban.

U vlasništvu imamo solo, double decker i mini bus, tako da možemo odgovoriti na sve zahteve i potrebe, kako putnika tako i preduzeća ili institucija kojima je prevoz potreban. Ponudom iz sopstvenog voznog parka, ali i u saradnji sa velikim brojem prevoznika možemo Vam ponuditi vozila najviše klase, za sve vidove prevoza kako u zemlji tako i u inostranstvu. Vozila se izdaju isključivo sa vozačem. Sva vozila iz naseg voznog parka: kombi, minibusevi i autobusi su turističke klase i poseduju odličnu opremu. Standardna oprema u vozilima podrazumeva klima uređaje, audio/ DVD opremu, mikrofon, a neka od vozila opremljena su toaletom.

Naši vozači imaju preko 10 godina iskustva kao uspešni kombi prevoznici putnika na području Beograda, teritoriji cele Srbije ili prevoz putnika u inostranstvu.

Nama se možete obratiti za sve vrste transfera do i od Aerodroma (individualne ili grupne), razgledanje grada, izlete, putovanja, ekskurzije. Pozovite nas i uverite se da smo najpovoljniji i najprecizniji.

Ukoliko vaše preduzeće poseduje određen broj zaposlenih kojima je problematičan put od kuće do posla i obrnuto, naša usluga može biti pravo rešenje za Vas. Pozovite nas da se dogovorimo i ostvarite posebne popuste kao naši partneri ili stalni klijenti. Pored pomenutih usluga skrećemo pažnju na uslugu Team building – a. Dosadašnje iskustvo nam je omogućilo da upoznamo razne domaće, evropske i svetske destinacije, što nas čini kompetentnim da Vam uspešno ponudimo i pružimo uslugu Team buiding putovanja.

Naš cilj je da Vam pored najkvalitetnije usluge, pružimo sigurnu, pravovremenu i korisnu informaciju i damo pravi savet za svaku Vašu želju.

062/ 48 00 48

Putujte sa osmehom,
Vaš TraveLux!