POZOVITE ODMAH: +381(0)11/40 88 017 , +381(0)66/166 123

ZLATIBOR IZLET- IZLET KOJI UGAĐA SVIMA!!

Skijanje na TORNIKU, SPA dan u hotelu Mona, Vožnja gondolom I uživanje u mnogobrojnim
zanimljivostima koje Zlatibor nudi!

u pripremi

Program putovanja 9:

 

Polazak u 6h iz Batajnice. Polazak iz Beograda u 6:30h.

Dnevna vožnja ka Zlatiboru, sa usputnom pauzom radi odmora. Dolazak na Zlatibor u prepodnevnim časovima. Zlatibor godinama unazad predstavlja najposećeniji planinski turistički centar u Srbiji. Klimatski faktori, prelepa priroda, nadaleko čuveni zlatiborski specijaliteti ali I vožnja gondolom samo su neke od brojnih atrakcija..

 

Za ljubitelje zimskih sportova, ali I one koji žele da provedu vreme nešto dalje od centra, organizovan je odlazak do TORNIKA.

Tornik je najveće skijalište na Zlatiboru sa pet staza, ukupne dužine oko 10 kilometara. Ski centar Tornik opremljen je sa najmodernijom šestosednom žičarom, sa 107 sedišta, brzine pet metara u sekundi i duga je 1.850 metara. Za najmlađe i početnike instalirana je i pokretna traka dužine 150 metara.

Svih pet staza pokrivene su sistemom za veštačko osnežavanje, tako da ovaj ski centar više ne zavisi od vremenskih uslova i produžena mu je zimska sezona na oko 100 dana.

Ski centar Tornik je atraktiv kako zimi tako i leti. Šestosedna žičara se tokom letnjih meseci koristi za panoramsku vožnju, a u ovom centru postoji i nova vrsta instalacije tzv. „tjubing“, koja, kao i sama žičara, može da se koristi i u letnjem i u zimskom periodu godine i pruža neizmerno zadovoljstvo i uzbuđenje svima koji odluče da je isprobaju. Ski centar je opremljen i dečijim igralištem i karuselom.

Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Oko 15:30 povratak na Zlatibor, slobodno vreme za ručak, šetnju,..

 

Za one koji bi dan proveli na drugačiji način, organizovan je SPA DAN u hotelu Mona koji se nalazi u samom srcu Zlatibora i jedan je od najluksuznijih hotela na Zlatiboru. Spa dan podrazumeva korišćenje luksuznog wellness centra, bazena, sauna, parnog kupatila od 12-15h. Po dolasku se dobija peškir i bade mantil. Prijave u agenciji prilikom rezervacije. Nakon korišćenja wellness centra slobodno vreme za individualne aktivnosti.

Nakon provedenog dana na Zlatiboru, povratak za Beograd oko 18h.

 

CENA ARANZMANA UKLJUCUJE:

  • Prevoz autobusom turističke klase prema program
  • Odlazak na Tornik
  • Troškove organizacije putovanja
  • Pratnju turističkog vodiča

CENA ARANZMANA NE UKLJUCUJE:

  • individualne troškove
  • korišćenje wellness centra (2.100,00rsd)

OPŠTE NAPOMENE:                     

Proveriti 3 dana pre putovanja tačno vreme i mesto polaska

Kod autobuskih aranžmana predviđene su pauze radi usputnog odmora na oko 3 do 4 sata vožnje. Zaustavljanja su na usputnim stajalištima ili benzinskim pumpama, a u zavisnosti od uslova na putu i raspoloživosti kapaciteta stajališta

Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (npr. dužine trajanja obilazaka, termina polazaka…)

Za sve informacije date usmenim, telefonskim ili elektronskim putem agencija ne snosi odgovornost. Validan je samo pisani program putovanja istaknut u prostorijama agencije

Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak…)

Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja

Rok za prijavu uglavnom zavisi od popunjenosti. Preporuka je da se raspitate o aranžmanu minimum 2 – 4 nedelja unapred

Zbog poštovanja satnica predviđenih programom putovanja, kao i poštovanja vremena ostalih putnika iz grupe, ne garantujemo mogućnost zadržavanja na granici koja predstavlja izlazak iz Evropske Unije, radi overe računa i povraćaja poreza iz Evropske Unije (TAX FREE).

Molimo Vas da pažljivo pročitate Opšte uslove putovanja

Aranžman je rađen na bazi od minimum 50 prijavljenih putnika i usled nedovoljnog broja putnika organizator putovanja ima pravo otkaza putovanja, najkasnije 3 dana pre termina polaska, ili korekcije cene.. Organizator putovanja zadržava pravo korekcije ugovorene cene pre početka putovanja ukoliko bude manji broj putnika od 25 I usled promene u kursu razmene valute ili promene u tarifama prevoznika i u zakonom predviđenim slučajevima.Doplata za minibus prevoz (18) iznosi 500,00rsd.

Organizator putovanja:

 

Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja agencije TraveLux OTP 429 /2020