POZOVITE ODMAH: +381(0)11/40 88 017 , +381(0)66/166 123

Banja Ždrelo

CENA ARANŽMANA 

prevoz + ulaznica

TERMIN

Program 2

Polazak iz Batajnice u 08:00h na autobuskom stajalištu preko puta NIS-ove pumpe. Polazak iz Beograda u  08:30h od Sava Centra (autobusko stajalište-Autoput pravac za Niš)  Vožnja autoputem ka banji Zdrelo. Odlazak do Banje Ždrelo i korišćenje spa centra, bazena i Aqua parka.

Ždrelo – Mlavske terme, je jedinstveni wellness centar u Srbiji koji radi preko cele godine. Sastoji se od aqua parka sa dnevnim i noćnim kupanjem u toplim i termalnim vodama temperature od 30 do 40 stepeni.
U ponudi RUC-a Ždrelo – Mlavske terme nalazi se:
• Aqua park sa toboganima koji radi preko čitave godine, zatvoreni i otvoreni zimski bazen!
• Objekat “Dvorac” sa wellness uslugama i
• Restoran domaće kuhinje kapaciteta 150 mesta.

Aqua park raspolaže sa 6 bazena (2 zatvorena i 4 otvorena bazena). Sadrži bazene sa termalnom lekovitom vodom od 30-40C i bazen sa slanom hladnom vodom. Bazeni rade i leti i zimi a u zatvorenom bazenu nalaze se tobogani koji pružaju uživanje kako deci tako i odraslima.
Wellness centar vas svojim izgledom vraća u doba Rima i Vizantije. Na prvom spratu objekta nalazi se savremeni fitnes centar koji pored ručne masaže stručnih fizioterapeuta nudi još i saunu, solarijum, parno kupatilo, slanu sobu, relaks sobu kao i više različitih sprava za vežbanje i rekreaciju.
Polazak za Beograd u 18h. Dolazak u večernjim satima.

Način plaćanja:
– Gotovinsko plaćanje: 30% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre početka aranžmana
– Preko računa: uz profakturu izdatu od strane TA TraveLux

Aranžman obuhvata:
– Vanlinijski prevoz autobusom (visokopodni ili dabldeker, audio, video opremljenosti, prosečne udobnosti, bez obuhvaćenih usluga pića, hrane i dr. tokom putovanja) na relaciji prema programu putovanja;
– Ulaznicu za bazen
– Usluge vodiča u svakom autobusu;
– Troškove organizacije putovanja.

Aranžman ne obuhvata:
Fakultativne usluge:
– Ručak u restoranu u Banji ždrelo – prema cenovniku restorana;
– Ulaznice za welness centar ;
– Individualne troškove putnika

NAPOMENE:
Cene fakultativnih izleta su podlložne promenama u zavisnosti od broja prijavljenih putnika. Neophodan minimum za izvođenje fakultativnih izleta je 25 putnika. U slučaju manjeg broja prijavljenih putnika cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije ino-partnera i organizator izleta zadržava pravo ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da prihvate.
Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak…)
Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja
Maloletni putnici prilikom putovanja moraju imati overenu saglasnost roditelja
U slučaju promena na monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja.
Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.
Ovaj program rađen je na bazi 65 putnika koji plaćaju punu cenu. Organizator zadržava pravo da u slučaju nedovoljnog broja putnika otkaže putovanje ili izvrši korekciju cene.

― Molimo Vas da pažljivo pročitate Opšte uslove putovanja
― Aranžman je rađen na bazi od minimum 50 prijavljenih putnika i usled nedovoljnog broja putnika organizator putovanja ima pravo otkaza putovanja, najkasnije 5 dana pre termina polaska. Organizator putovanja zadržava pravo korekcije ugovorene cene pre početka putovanja usled promene u kursu razmene valute ili promene u tarifama prevoznika i u zakonom predviđenim slučajevima.
Organizator putovanja:
Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja agencije TraveLux OTP 429/2020